lær at bygge en messenger bot og FÅ flere kunder

Der kan kun være to grunde til at du er her

 1. Du vil være Bot ninja og tjene gode penge på at sælge Messenger bots til andre

 2. Du har en virksomhed, som skal bruge en Messenger Bot til at få flere kunder.


Hvis du ikke passer til en af disse to kategorier, er dette kursus ikke noget for dig.

(Nu da det er klart)

long-arrow-down

Denne side skal hjælpe dig med at håndtere dine indvendinger om, hvorvidt du skal købe dette kursus...

For der er i virkeligheden kun 5 seriøse grunde til, at du ikke vil tage imod dette tilbud efter at have læst resten af salgstalen på denne side

 • Det er ikke nødvendigt - Du behøver i virkeligheden ikke at lære at bygge bots, fordi a) du har et godt job allerede, eller b) du vil hellere betale nogen for at gøre det for dig end at lære det selv. Men gæt hvad mange * tror * måske, de ikke behøver det, når de helt sikkert gør det.
 • Det haster ikke - Du elsker at bo i overspringsland, hvor du foretrækker at drømme om at gøre ting end rent faktisk at gøre dem. Da jeg er en aktiontager af EPISKE-proportioner, bliver jeg virkelig irriteret af overspringshandlere og foretrækker ikke arbejde med dem. Derfor vil jeg med vilje tvinge dig til at arbejde hurtigt for at udrydde dem, der kan lide at sidde på sidelinjen.
 • Intet ønske - Du landede her ved et uheld (eller fordi min målretning sucks), og derfor kunne du i virkeligheden ikke bekymre dig mindre om Messenger Bots, og du er irriteret på mit sarkastiske sprog. Du sidder måske endda og formulerer en email til mig i dit hoved lige nu om, hvad for en ubehagelig størrelse jeg er.
 • Ingen tillid - Ahhh det er en af de store. Du ved ikke rigtig, hvem jeg er, eller om jeg kan levere på mine løfter. Dette er helt normalt og meget forståeligt. Jeg ville ikke stole på mig uden at kende mig heller. Så lad os blive intime her om lidt.
 • Ingen penge - Ahhh den anden store. Du er fuldstændig flad uden en krone på lommen. I virkeligheden er de fleste ikke så flade som de siger. Hvad de mener er, at prisen for kurset ikke svarer til (i dit hoved), den værdi kurset har. Efter jeg viser dig, at evnen til at bygge bots er forskellen mellem at stagnere eller vækste med to cifret antal kunder om året, så vil kursusprisen ikke virke så høj alligevel.

Der er rigtig mange som tilbyder digitale kurser, så hvorfor skal jeg tro på, at du kan levere varen?

Jeg ville blive nervøs, hvis du ikke havde stillet mig det spørgsmål

Der er mange mennesker derude, som er SMARTERE end mig. RIGERE end mig. Mere ERFARNE end mig. 
Men jeg ville hævde, at du kan stille mig op imod nogle af de bedste guruer derude, og jeg vil stadig vinde, når det kommer til ...

AT UNDERVISE.

Bare fordi du ved, hvordan man flyver ud i rummet, lander på månen, tager 10 skridt og kommer tilbage,
betyder ikke, at du kan lære din ven Jens, hvordan man gør det.

Her er mine anbefalinger for, hvorfor jeg er det bedste valg,
når du skal lære at bygge en bot!


 • Jeg har brugt størstedelen af mit professionelle liv på at undervise i anvendelsen af forskellige software produkter. Jeg har arbejdet for nogle af de største internationale virksomheder som Microsoft, Demandware (nu Salesforce) og Sitecore. I alle disse virksomheder har jeg lært andre at anvende software og forklare, hvorfor netop disse platforme er det bedste, til de som de gør.
 • Jeg har erfaring fra de største virksomheder i Danmark, jeg har arbejdet med mange af de helt store virksomheder samt en masse mindre. Carlsberg, Coop, Pandora, Bestseller, IC Company og mange flere. Det har både været de mest udfordrende og de mest lærerige miljøer. Når mine metoder virker for dem, vil de også virke for dig. PUNKTUM.
 • Jeg har flere års erfaring som skolelærer.  Udover at have arbejdet med ovenstående virksomheder, har jeg også været skolelærer i en årrække. Derfor er mine didaktiske evner finpudset, og min forståelse, for de udfordringer du vil møde gennem mit kursus, er meget høj.
 • Jeg er født med super pædagogiske evner. Måske du kender det? Der er bare noget man føler, man er født til at gøre. Sådan har jeg det med undervisning. Jeg er meget tydelig og let forståelig, og samtidig har jeg en god evne til at forklare den samme ting på forskellige måder, så jeg sikrer mig, at du forstår det.

Nu må det være nok med alt det salggas- fortæl mig hvad dit kursus indeholder

Der er seks moduler i min Masterclass. Du kan læse detaljer om hver enkelt modul herunder.
(Og så er der faktisk 2 bonus moduler...)

rocket

Modul 1 - Bot strategi

Hvordan virker en bot. De forskellige måder en bot kan skabe værdi for din forretning. Og grundlæggende bruger strategi.

Modul 2 - Sådan bygger du din bot

Sammen bygger vi en bot, som du løbende på kurset vil forbedre og optimere. Vi laver hovedmenu, automatiske svar og mere. 

Modul 3 - Brug bot til kundepleje

Hvordan kan du segmentere dine brugere, så de får den bedste oplevelse. Hvordan du skaber mere engagement ved at bruge tags og custom fields.

trophy

Modul 4 - Promover din bot

Din bot er intet værd uden brugere. Jeg viser dig, hvordan du får brugere til din bot, og hvordan du laver den bedste onboarding oplevelse.

Modul 5 - Opsæt kampagner

Vi får styr på dine user journeys, og hvordan du tilpasser dine beskeder og information. Vi opsætter kampagner og broadcasts, og sørger for brugerne får relevant content.

Modul 6 - Launch og optimering

Du lærer at teste din bot og analysere på de resultater den skaber. Og hvordan du fortsat optimerer den til at skabe endnu mere værdi for din forretning.


Bonus 1 - Livstid opdatering

Messenger bot er stadig en meget ny ting. Der vil ske stor udvikling med dem i fremtiden, og jeg vil løbende opdatere dette kursus. Du får livsvarig adgang til alle opdateringer af kursus materiale.

Bonus 2 - Checklister og cheatsheets

Checklister, cheatsheets og opgave lister - er inkluderet for at hjælpe dig, og sørge for at du får mest muligt ud af kurset.

Ekstra bonusser


Bonus 3- Færdige bot skabeloner

Skabeloner som hjælper dig til hurtigt at bygge bot svar sekvenser til forskellige typer af bots. Bare kopier, tilpas og aktiver din bot.


 • En quiz bot
 • En survey bot
 • En mini-kursus bot
 • En FAQ bot 

Bonus 4 - FAQ og mini-lektioner

En liste der løbende opdateres med små videoer om:


 • Løsninger til almindelige tekniske udfordringer
 • Tips og tricks som hjælper dig med at bygge din bot
 • Svar på spørgsmål fra andre studerende på kurset

Bonus 5 - Zapier og Webhook mini-kursus

Ved at anvende Zapier og webhooks kan du sende information fra din Messenger bot til andre systemer. Det kan være CRM systemer, Google Sheets eller en email service som Mailchimp.


I dette mini-kursus lærer jeg dig, hvordan dette gøres.

Få adgang til alle 6 moduler inklusiv de 5 bonusser
for 5.997 kr

lock

Sikker betaling

100%


GARANTI


star
star
star

100% Tilfredsheds garanti

Hvis du ikke er tilfreds med kurset efter 30 dage, er du dækket af min 100% tilfredsheds garanti. Det betyder, at du inden for denne periode efter dit køb kan få refunderet din betaling. Og jeg stiller ingen spørgsmål til dette. Du giver mig blot besked, så refunderer jeg din betaling.

Anders Clement-Hermansen

Frequently Asked Questions

Hvad vil jeg lære på denne Masterclass

Hvor lang tid varer Masterclass

Hvad hvis jeg ikke ved særlig meget om teknik og kode

Hvor lang tid vil jeg have adgang til kurset

Hvordan vil Masterclass blive leveret til mig

Hvad hvis jeg fortryder eller ikke er tilfreds

Kan jeg tage de enkelte moduler, når jeg vil?

Hvad skal jeg ellers vide

Copyright © 2017 DEEBAT  |  Alle rettigheder forbeholdes